Kwaliteit
Made in Belgium

Belgisch marktleider in
huishoudelijke waterontharders

Al meer dan 50 jaar staat Durlem bekend om zijn inzet om zuiver water van de hoogste kwaliteit te leveren in het hele huis. We hebben innovatieve technieken ontwikkeld om onzuiverheden en mineralen effectief uit uw water te verwijderen, met behoud van de elementen die essentieel zijn voor uw gezondheid en welzijn.

Door te kiezen voor Durlem kiest u voor een duurzame oplossing voor het water in uw huis. Wij zetten ons resoluut in voor een verantwoorde aanpak om onze planeet te beschermen en onze klanten duurzame ecologische oplossingen aan te bieden, en om zuiver water van hoge kwaliteit te leveren en tegelijk het milieu te beschermen voor toekomstige generaties.

Onze waarden zijn : Kwaliteit, service, nabijheid en reactievermogen

Ons productassortiment profiteert van de vaardigheden en expertise van meer dan 37 professionals die werken aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen, met inachtneming van de strengste kwaliteitsnormen. Dit stelt ons in staat om ambitieuze vooruitzichten voor ons assortiment te koesteren, zowel in de Benelux als in Europa.

Onze productie-eenheid van 2.000 m² is ideaal gelegen aan de oevers van de Maas vallei, op slechts enkele kilometers van de Nederlandse en Duitse grens. Deze bevoorrechte geografische ligging vergemakkelijkt de aanvoer van grondstoffen en de distributie van onze producten in heel Europa.

Belangrijke data en cijfers

1972

Oprichtingsdatum van het bedrijf Durlem

1997

Vi is de best verkopende waterontharder voor huishoudelijk gebruik in België

2004

Durlem Vi50 verkozen tot "Beste koop" door Test-Achats

2018

Ons Vi assortiment waterontharders is verkozen tot "Product van het Jaar". Een recordjaar met meer dan 5.000 verkochte waterontharders

2019

Het bedrijf heeft 16 technici en meer dan 25.000 interventies.

2021

Lancering van het "Plastic Free" concept : Laten we samen water besparen ! Opnieuw een recordjaar, met meer dan 6.000 verkochte waterontharders in België

2023

Lancering van de nieuwe Vi Mini en Maxi waterontharders en het nieuwe "Aqua Pura" concept