Vraag een
interventie aan

Of je nu een reparatie, regelmatig onderhoud of een upgrade van je wateronthardingssysteem nodig hebt, wij zijn er om je te helpen. Door dit formulier in te vullen, geef je ons de kans om jouw specifieke behoeften te begrijpen en je de beste oplossing voor jouw situatie en schema aan te bieden.
Ons team van experts staat klaar om aan uw behoeften te voldoen en u te voorzien van een snelle, efficiënte service om uw problemen op te lossen !

Reparatie en onderhoud van waterontharders :
Durlem waterontharders worden verdeeld door een uitgebreid netwerk van bekwame vakmensen. De inbedrijfstelling (binnen 3 maanden na installatie) wordt gratis uitgevoerd door de technische dienst van Durlem of door één van onze erkende installateurs.

OPGELET: ingebruikname kan enkel aangevraagd worden wanneer uw waterontharder perfect is aangesloten volgens het conformiteitdiagram. In geen geval zullen onze technici de aansluiting of installatie uitvoeren.

Durlem biedt ook een competente en efficiënte dienst na verkoop, inclusief het onderhoud of de herstelling van uw wateronthardingsinstallatie.
Onze teams van gecertificeerde en erkende technici komen op aanvraag overal in België tussen om de goede werking van uw installatie te garanderen. Ze voeren een technische diagnose uit om na te gaan of ze conform is, controleren de parameters van het toestel en de belangrijke functionele onderdelen zoals de magneetklep, de filters, de injectoren die gereinigd of vervangen moeten worden, enz.

Deze diensten zijn inbegrepen in het Durlem « Protect Entretien » onderhoudscontract voor alle eigenaars van Durlem installaties die dit contract onderschreven hebben.