Neem een
onderhouds-contract

Door ons inschrijfformulier voor een onderhoudscontract in te vullen, neem je een slimme beslissing om je investering te beschermen. Ons team van experts zorgt voor regelmatig onderhoud van je waterontharder, inclusief prestatiecontroles, vervanging van versleten onderdelen en preventie van potentiële problemen.

Met ons onderhoudscontract geniet je van totale gemoedsrust. In geval van een storing of defect is ons team beschikbaar om snel en efficiënt in te grijpen, zonder extra kosten voor reparaties die onder het contract vallen.

Elk Durlem toestel wordt geleverd met een voorgesteld onderhoudscontract.

De Durlem waterontharder heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar voor de Vi reeksen (7 jaar met Protect + voor alleen Vi50-Vi30), 7 jaar met Protect 7 voor alleen Vi reeksen. Uw aankoopfactuur is de referentiedatum, inclusief onderdelen, arbeidsloon en reiskosten. Het apparaat moet echter jaarlijks onderhouden worden om het in perfecte staat te houden.

Het onderhouds- en servicecontract « Protect » garandeert de duurzaamheid van uw installatie en de goede werking van uw toestel.

Met dit contract komt onze technische onderhoudsdienst van Durlem één keer per jaar de goede werking van uw toestel controleren en de nodige werkzaamheden uitvoeren.
OPGELET: het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd.

Als door een mogelijk probleem een bezoek tussen twee onderhoudsbeurten noodzakelijk blijkt, draagt de contractklant geen voorrijkosten en arbeidsloon en betaalt hij enkel de wisselstukken (buiten de garantieperiode).